Schuiframen

Schuiframen  gezocht? odera biedt u Schuiframen aan in de ELEGANT REEKS van Deceuninck en de Classic reeks van Decalu.

De monorail heeft een voortreffelijke thermische isolatiecoëfficiënt (Uw tot 1,2 W/m²K afhankelijk van de beglazing) en is combineerbaar met glas van 5 tot 42 mm dikte.

Monorail staat borg voor een perfecte wind- en waterdichtheid, verhoogt uw comfort en verlaagt uw energiefactuur. De vorm van de profielen en de hoogwaardige, in de fabriek voorgemonteerde dichtingen werden speciaal ontworpen om te garanderen dat uw ruiten en ramen perfect afsluiten en wind- en waterdicht zijn. De dichtingen zorgen voor een perfecte waterafvoer; het beslag is beschermd tegen vocht en corrosie. Zo doorstaan uw schuifdeuren de tand des tijds en worden ze mooi ouder.

Topkwaliteit Schuiframen

Met een schuifraam van odera krijgt u de topkwaliteit die uw woning verdiend. U heeft altijd kwaliteitsgarantie (KIWA) vanuit het kwaliteitsmerk van de fabrikanten.

100% Belgisch product

Onze schuiframen worden integraal in België gefabriceerd. Dit is één van de redenen waarom we de topkwaliteit kunnen garanderen.

Zeer interessant geprijsd

De schuiframen bij odera zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een tijdloos design. Daarnaast zijn de ramen ook nog eens scherp geprijsd. Tel daar ook eens de verlaging van de energierekening bij op vanwege de goede isolatie.

Inbraakbeveiliging

De schuiframen zijn voorzien van slimme inbraakbeveiliging. Denk aan verborgen scharnieren, ingeschroefde stalen sluitplaten, veiligheidscilinder SKG** gekeurd. Hierdoor hoeft u zich minder zorgen te maken over ongewenste bezoekers.

Gratis advies of vrijblijvende offerte?

Bel naar +32 (0)55-316666
of laat een bericht achter.

We contacteren je binnen 24u.
We helpen je graag voor je premies en geven je graag het nodige advies.