PVC ramen

PVC Ramen gezocht? Wilt u nieuwe PVC ramen plaatsen of dienen de huidige ramen vervangen te worden? Een PVC raam is voor iedere woning een meerwaarde. PVC ramen zorgen namelijk voor uitstekende isolatie en zijn ook nog eens onderhoudsarm. Het kunststof is bijvoorbeeld gemakkelijk schoon te maken. Naast de uitstekende isolerende kwaliteit en het hoge comfort, zijn de PVC ramen ook nog eens betaalbaar.

odera werkt volledig op de allernieuwste profielreeks Elegant Thermofibra Infinity x76 reeks. Thermofibra is de benaming van glasvezelversterkte profielen met dezelfde look & feel van aluminium. Deze profielen bieden een uf-waarde van 0,88. Ze hebben bovendien ook nog eens een triple dichting en worden hier in ons eigen atelier gemaakt met de allernieuwste v-perfect lastechnologie… U bent bij odera dus altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Topkwaliteit Deceuninck PVC ramen

Met een PVC raam van Deceuninck krijgt u de topkwaliteit die uw woning verdiend. U heeft altijd kwaliteitsgarantie (KIWA) vanuit het kwaliteitsmerk Deceuninck.

100% Belgisch product

Onze PVC ramen worden integraal in België gefabriceerd. Dit is één van de redenen waarom we de topkwaliteit kunnen garanderen.

Uitstekende isolatie dankzij de PVC ramen

U bent verzekerd van uitstekend geïsoleerde ramen dankzij de Deceuninck profielen. De Elegant Thermofibra Infinity X76 isoleren namelijk tot wel 30% beter dan andere (ijzer versterkte) raamprofielen. De PVC ramen van Deceuninck hebben niet voor niets een BEN-label ontvangen.

Zeer interessant geprijsd

De PVC Schuiframen bij odera zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een tijdloos design. Daarnaast zijn de ramen ook nog eens scherp geprijsd. Tel daar ook eens de verlaging van de energierekening bij op vanwege de goede isolatie.

Inbraakbeveiliging

De PVC Schuiframen zijn voorzien van slimme inbraakbeveiliging. Denk aan verborgen scharnieren, ingeschroefde stalen sluitplaten, veiligheidscilinder SKG** gekeurd. Hierdoor hoeft u zich minder zorgen te maken over ongewenste bezoekers.

PVC ramen zijn in verschillende stijlen beschikbaar

De  ramen uit PVC zijn bij odera in verschillende stijlen verkrijgbaar. Daarom vindt u altijd een stijl of kleur die goed bij uw woning past.Pastorie en landelijk design

Pastorie en landelijk design
U kunt ook kiezen uit design. U kunt de uitstekende en duurzame eigenschappen van de ramen combineren met de decoratieve uitstraling. Of u nu de voorkeur heeft voor Baroc, Renaissance of Romantic, alle uitvoeringen geven de woning een prachtig authentiek en tijdloze uitstraling.

Stedelijk eigentijds en modern strak design
Maar u kunt ook voor een modernere strakke look kiezen. Denk daarbij aan veel licht, open ruimtes en gewaagde stijlkeuzes. Het is belangrijk om een goede balans te vinden tussen enerzijds licht en ruimte. Anderzijds het behouden van huiselijkheid en gezelligheid. PVC ramen lenen zich daar uitstekend voor door de ruime keuze uit kleurtypes.

Deceuninck ELEGANT THERMOFIBRA INFINITY X76

De nieuwste PVC ramen van Deceuninck zetten de toon voor de komende jaren. U heeft geen last meer van koud staal en u bent gegarandeerd van de nieuwste isolerende innovaties en glasvezelversterking.

De Elegant Thermofibra Inifinty 76 X ramen overtreffen alle strenge normen voor een laag energielabel. De ramen isoleren beter dan ieder ander soort PVC raam doordat het versterkt is met glasvezels en de unieke Linktrusion technologie.

De nieuwste innovaties hebben ervoor gezorgd dat de smalle raamprofielen ook nog eens sterk genoeg zijn om driedubbel glas te dragen. Hierdoor is uw woning nóg beter geïsoleerd.

Maar de Elegant Thermofibra Inifinty 76 X ramen hebben nog vele andere voordelen.
Energieprestaties: goede prestaties vanaf Uf = 0,88 W/m²K.

 • Geschikt voor driedubbel glas tot 56mm
 • Energieprestaties: superieure prestaties tot Uw = 0,65 W/m²K
 • Superieure thermische- en geluidsisolatie
 • De Elegant Thermofibra Inifinty 76 X profielen isoleren tot wel 35% beter door de glasvezel technologie
 • 7 – kamer vleugel profiel
 • Dubbele aanslagdichting + middendichting
 • Fijne en estetische raamprofielen
 • Zeer uitgebreid kleurenaanbod
 • Slimme inbraakbeveiliging
 • Halfverdekt opliggende vleugel
 • Bijna geen onderhoud nodig
 • Lange levensduur

Gratis advies of vrijblijvende offerte?

Bel naar +32 (0)55-316666
of laat een bericht achter.

We contacteren je binnen 24u.
We helpen je graag voor je premies en geven je graag het nodige advies.