Aluminium ramen

odera biedt u aluminium ramen aan in alle soorten. Standaard, Retro, Steellook en Cashée. Naast de duurzame topkwaliteit van de ramen, is aluminium erg geliefd vanwege de ijzersterke en robuuste eigenschappen. Ondanks dat materiaal dat ijzersterk is het erg licht waardoor het prettig werkt met aluminium schuiframen. Aluminium ramen zijn ook enorm populair vanwege de uitstraling en designmogelijkheden. Vooral architecten zijn er dol op om de aluminium profielen in de woning te integreren.

Dit komt omdat alle vormen en maten mogelijk zijn. Of u nu de voorkeur heeft voor een gebogen raam, grote glaspartij of onzichtbare profielen, de mogelijkheden zijn eindeloos met een aluminium raam. 

Topkwaliteit aluminium ramen

Onafhangelijk productiecontrole via het ATG certificatie. Het volledige productieproces in Oudenaarde op één locatie.

Geschikt voor elke bouwstijl

Door de elegantie van het materiaal is een aluminium raam geschikt voor elke bouwstijl. Het maakt niet uit of uw voorkeur uitgaat naar strak en minimalistisch, hedendaags comfort of landelijk traditioneel, de aluminium ramen passen altijd bij uw smaak.

Uitstekende isolatie dankzij de aluminium ramen

Aluminium ramen biedt uw woning uitstekende thermische- en geluidsisolatie. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een comfortabel huis. De aluminium ramen hebben niet voor niets een BEN-label ontvangen.

Onderhoudsvriendelijk

Aluminium ramen zijn een groot voordeel als u geen liefhebber bent van regelmatige onderhoudsbeurten. Gelukkig kunt u de aluminium ramen met het glas mee wassen.

Inbraakbeveiliging

De aluminium ramen zijn voorzien van slimme inbraakbeveiliging. Dankzij de inbraak werende sluitingen bent u goed beschermd tegen ongewenste indringers.

Gratis advies of vrijblijvende offerte?

Bel naar +32 (0)55-316666
of laat een bericht achter.

We contacteren je binnen 24u.
We helpen je graag voor je premies en geven je graag het nodige advies.