Ramen

odera is gespecialiseerd in de levering en plaatsing van ramen en deuren bij zowel nieuwbouwprojecten als renovatieprojecten. Daarbij bieden wij zowel PVC ramen als aluminium ramen aan. Voor beide type ramen werken wij samen met topleveranciers om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

Zowel PVC ramen en aluminium ramen zijn zeer sterk en veilig en behoren tot de meest geschikte ramen die verkrijgbaar zijn. Beide materialen hebben ook uitstekende isolerende eigenschappen, zowel thermisch als akoestisch.

PVC ramen

odera is een Royal Partner van Deceuninck. Hierdoor kunnen we altijd topkwaliteit PVC ramen garanderen. Naast topkwaliteit bieden we ook de nieuwste innovaties op het gebied van PVC ramen zoals de Thermofibra. 

Een aantal voordelen van PVC ramen
De PVC ramen van odera bieden u vele voordelen. Graag zetten wij deze voor u op een rij.

Topkwaliteit Deceuninck PVC ramen

Deceuninck ramen zijn een begrip. Met deze PVC ramen heeft u een kwaliteitsgarantie die uw woning verdient.

100% Belgisch product

De PVC ramen worden integraal in België geproduceerd. Hierdoor kunnen we altijd topkwaliteit garanderen.

Uitstekende isolatie dankzij de PVC ramen

De thermisch versterkte PVC ramen van Deceuninck isoleren tot wel 30% beter dan ijzer versterkte raamprofielen. Deze raamprofielen hebben daarom een BEN-label ontvangen. Daarmee bespaart u ook nog eens op de energierekening.

Zeer interessant geprijsd

De PVC ramen bij odera zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een tijdloos design. Daarnaast zijn de PVC ramen ook nog eens scherp geprijsd.

Inbraakbeveiliging

Met de PVC ramen houdt u ongewenste bezoekers buiten de deur. De PVC ramen zijn namelijk voorzien van slimme inbraakbeveiliging zoals verborgen scharnieren en ingeschroefde stalen sluitplaten.

Aluminium ramen

odera werkt samen met Decula voor het leveren en plaatsen van de aluminium ramen. Decalu is 1 van de meest toonaangevende producenten in Europa op het gebied van innovatie van aluminium ramen.

Naast de duurzame topkwaliteit van de ramen, is aluminium zeer geliefd vanwege de robuuste eigenschappen. Ondanks dat het materiaal ijzersterk is, is het erg licht waardoor het prettig werkt met aluminium schuiframen. Ook het design is vanwege de uitstraling

Een aantal voordelen van de aluminium ramen
De aluminiumramen van odera bieden u vele voordelen. Graag zetten wij deze voor u op een rij.

Topkwaliteit Decalu aluminium ramen

Met innovatieve en duurzame aluminium profielen is Decalu de toonaangevende ontwikkelaar van Europa. Met Decalu krijgt u de uitmuntende kwaliteit die uw woning verdiend.

Geschikt voor elke bouwstijl

Aluminium ramen passen altijd bij de stijl van uw woning. Door de elegantie van het materiaal is een aluminium raam geschikt voor elke bouwstijl. Het maakt niet uit of uw voorkeur uitgaat naar strak en minimalistisch, hedendaags comfort of landelijk traditioneel.

Uitstekende isolatie dankzij de aluminium ramen

U bent verzekerd van een warm en comfortabel huis. Aluminium ramen bieden uw woning namelijk uitstekende thermische- en geluidsisolatie. De aluminium ramen van Decalu hebben niet voor niets een BEN-label ontvangen.

Onderhoudsvriendelijk

Gelukkig kunt u de aluminium ramen met het glas mee wassen. Aluminium ramen zijn daarom zeer geschikt als u geen liefhebber bent van regelmatige onderhoudsbeurten.

Inbraakbeveiliging

De aluminium ramen zijn voorzien van slimme inbraakbeveiliging. Dankzij de inbraak werende sluitingen bent u goed beschermd tegen ongewenste indringers.

Verschil tussen de PVC en aluminium ramen

Ondanks dat PVC en aluminium overeenkomsten hebben, zijn er ook duidelijke verschillen aan te wijzen. Het voordeel van de PVC kozijnen is dat ze in een aluminium look te verkrijgen zijn, maar ook in een houtimitatie waardoor het niet van echt hout te onderscheiden is. Aluminium brengt dankzij de slanke ramen en de mogelijkheid tot een grotere ramen veel licht in de woning.