PVC deuren

Een PVC deur is een must voor iedere woning. Een PVC deur zorgt er namelijk voor dat uw woning uitstekend geïsoleerd is. Daarnaast is een PVC deur ook nog eens onderhoudsarm. Het kunststof is bijvoorbeeld gemakkelijk schoon te maken. Naast de uitmuntende isolerende kwaliteit en het hoge comfort, zijn de deuren ook nog eens betaalbaar.

odera is de juiste keuze voor de aanschaf van de PVC deuren. Wij zijn de Royal partner van Deceuninck waardoor wij werken met de allernieuwste kunststof deuren zoals de Elegant Thermofibra Infinity X76. U bent bij odera dus altijd gegarandeerd van de beste kwaliteit.

Thermofibra is de benaming van glasvezelversterkte profielen die dezelfde look & feel hebben als ALU. Deze profielen bieden een uf-waarde van 0,88. Ze hebben bovendien ook een triple dichting en worden hier in ons eigen atelier gemaakt met de allernieuwste V-perfect lastechnologie.

Topkwaliteit Deceuninck PVC deuren

Met een PVC deur van Deceuninck krijgt u de topkwaliteit die uw woning verdiend. U heeft altijd kwaliteitsgarantie (KIWA) vanuit het kwaliteitsmerk Deceuninck.

100% Belgisch product

Onze PVC deuren worden in ons eigen Atelier in Oudenaarde gefabriceerd. Dit is één van de redenen waarom we de topkwaliteit kunnen garanderen.

Uitstekende isolatie dankzij de deuren in PVC

Een Deceuninck PVC deur biedt uitstekende thermische en akoestische isolatie aan uw woning. De deuren van Deceuninck hebben voor de uitstekende isolatiewaarden zelfs een BEN-label ontvangen hiervoor. Dit komt omdat de profielen tot wel 30% beter isoleren dan andere deurprofielen.

Zeer interessant geprijsd

De PVC deuren bij odera zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een tijdloos design. Daarnaast zijn de PVC deuren ook nog eens scherp geprijsd. Tel daar ook eens de verlaging van de energierekening bij op vanwege de goede isolatie.

Inbraakbeveiliging

De PVC deuren van Deceuninck zijn voorzien van slimme inbraakbeveiliging. Het heeft standaards 3- schootsvergrendeling en veiligheidscilinders SKG** waardoor u ongewenste bezoekers met gemak buiten de deur houdt.

PVC deuren zijn in verschillende stijlen beschikbaar

De deuren zijn bij odera in verschillende stijlen verkrijgbaar. Daarom vindt u altijd een stijl of kleur die goed bij uw woning past.

odera is in 2024 opnieuw ROYAL Partner van Deceuninck waardoor wij werken met de allernieuwste generatie kunststoframen en -deuren en bent u verzekerd van de nieuwste toepassingen. U krijgt bij ons gegarandeerd de beste kwaliteit. In onze showroom te Oudenaarde kan je met je eigen ogen komen ontdekken hoe je ramen en deuren er binnenkort kunnen uitzien. Wij maken je graag wegwijs doorheen ons gevarieerd aanbod

Gratis advies of vrijblijvende offerte?

Bel naar +32 (0)55-316666
of laat een bericht achter.

We contacteren je binnen 24u.
We helpen je graag voor je premies en geven je graag het nodige advies.