Aluminium deuren

De aluminium deuren die odera u biedt zijn van duurzame topkwaliteit. Aluminium deuren zijn erg geliefd vanwege de ijzersterke en robuuste eigenschappen. De deuren zijn ook enorm populair vanwege de uitstraling en designmogelijkheden. Vooral architecten zijn er dol op om de aluminium profielen in de woning te integreren.

Naast de vele designmogelijkheden die de aluminium deuren heeft, bieden de deuren zeer goede thermische en akoestische isolatie. Ook zijn de deuren voorzien van een automatische tochtafsluiter waardoor u kou goed buiten de deur houdt.

Topkwaliteit aluminium deuren

Met een aluminium deur van odera krijgt u de uitmuntende kwaliteit die uw woning verdiend.

Geschikt voor elke bouwstijl

Door de elegantie van het materiaal is een aluminium raam geschikt voor elke bouwstijl. Het maakt niet uit of uw voorkeur uitgaat naar strak en minimalistisch, hedendaags comfort of landelijk traditioneel, de aluminium ramen passen altijd bij uw smaak.

Uitstekende isolatie dankzij de aluminium deuren

Aluminium deuren biedt uw woning uitstekende thermische- en geluidsisolatie. De aluminium deuren van odera hebben niet voor niets een BEN-label ontvangen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een comfortabel huis.

Alle RAL-kleuren mogelijk

De aluminium deuren zijn in alle RAL-kleuren verkrijgbaar. Hierdoor kunt u altijd de perfect match maken met de stijl die bij u past.

Inbraakbeveiliging

De aluminium ramen zijn voorzien van slimme inbraakbeveiliging. Dankzij de inbraak werende sluitingen bent u goed beschermd tegen ongewenste indringers.

Gratis advies of vrijblijvende offerte?

Bel naar +32 (0)55-316666
of laat een bericht achter.

We contacteren je binnen 24u.
We helpen je graag voor je premies en geven je graag het nodige advies.